Föreläsningar

Screen Shot 2014-06-18 at 10.28.58 AM

Vet du om att 55 procent av din kommunikation sker med ditt kroppsspråk. Så mycket som 38 procent består av HUR du låter och endast 7 procent sker via dina ord.

I föreläsningen Kommunikation med kropp och röst lär du dig att tyda andras kroppsspråk och bli medveten om ditt eget, samt din röst!

  • Vad säger din kropp på möten?
  • Vad säger din kropp när du sitter ned?
  • Vad säger din kropp när du ska presentera någonting?
  • Vad säger din kropp när du lyssnar?
  • Hur vet du om mottagaren är intresserad av det du säger, eller ej?
  • Hur pratar du, så att andra lyssnar?
  • Hur upplever andra att du låter?

Teori varvas med praktiska övningar. Igenkänningen är hög och många skratt brukar uppstå bland deltagarna. Även teambuildingövningar vävs in, som mål att stärka både grupp och individ. Ingen föreläsning är den andra lik, då vi skräddarsyr innehållet efter önskemål och aktuellt behov.

”Vi anlitade Christian och Linda för att stärka oss inom det som är varje kommunikatörs viktigaste kanal i arbetet – nämligen den egna kroppen och rösten. Christian och Linda höll ett väldigt inspirerande föredrag med många praktiska inslag och lärdomar för hela gruppen. Föreläsningen var professionellt upplagd och båda är skickliga inspiratörer som fick alla deltagare från oss att fundera mycket kring hur vi på bästa sätt ska använda våra egna tillgångar för att bli ännu bättre i vår yrkesroll. Som föreläsare har de en smittande energi och efter dagen med dem har vi diskuterat mycket kring hur vi kan omsätta alla lärdomarna i vårt dagliga arbete på kommunikationsenheten. Jag kan varmt rekommendera Christian och Linda som inspiratörer och föreläsare för kommunikationsavdelningar som vill utvecklas inom detta viktiga område.” Kommunikationsavdelningen på Sthlm läns landsting.

”Med en otrolig energi levererade Linda och Christian en både lärorik och underhållande föreläsning som gav samtliga deltagare tankeställare och lärdomar som vi kunnat ta med oss i vardagen ut på både våra konsultuppdrag och våran fritid. Vi alla i teamet rekommenderar denna angenäma duo mycket varmt och är tacksamma för det vi lärt oss från dem!”  Det globala IT-företaget Sogeti (som valde en halvdag om kroppsspråk)

”Det bästa med Christian och Linda är att dom är inspirerande, medryckande och har mycket energi. Vi tog med oss bra tips på röstövningar, konkret kunskap om hur rösten fungerar och vad man ska tänka på när man jobbar med rösten som redskap. Vi lärde oss gäspa med magen! Vi rekommenderar Christian och Linda varmt till andra företag, för en riktig energikick och en bättre röst på köpet!” AHA PRODUKTION (som valde en heldag med rösten)

Vill du veta mer, mejla mig på linda@myron.se 

bild (98)
Vi heter Linda Myron och Christian HedlundVår bakgrund är radio och podcast. Vi har varit programledare, programchef och tf programdirektör på några av Sveriges största radionätverk och mest nedladdade podcast. Idag är vi Voice Over, röstakrobat och föreläsare. Vi utbildar på Berghs School of Communication, föreläser för företag via talarforumet SAJ och inspirerar ungdomar genom Ung Inspiration.

Vår föreläsning  Radio. Podcast. Röster skräddarsys efter målgrupp. De flesta efterfrågar att vi delar med oss av vår erfarenhet som programledare.  Då kommer vi in på självkänsla och kärnvärden, som leder till personligt varumärke, vidare till kreativa processer, programlederi, intervjuteknik med frågeställningar, enklare röstövningar och vidare mot återanvändning i sociala medier.

”Med full uppmärksamhet lyssnade våra elever till Linda och Christian när de föreläste. De fångade publiken genom att dela med sig av sina livsresor på ett mycket givande sätt, med både värme och humor. Innehållet var intressant, givande och med mycket koppling till livet – med tips som att man ska jobba mot sina mål för att uppnå dem. Den mest intressanta (och svåra!) övningen var att skapa sitt eget varumärke med fokus på självkänsla – något som vi jobbat vidare med.” TB School i Örebro.

“En föreläsning som stack ut ur mängden. Det var bland det mest inspirerande jag hört och dessutom var det roligt att de engagerade publiken.” elev, Fria Läroverken i Linköping.

“Det var väldigt inspirerande och jag fick en liten annan syn på hur man ska göra för att uppnå sina mål i livet. Det var en rolig föreläsning att lyssna på, för de var så glada och inspirerande.” elev, Åkersvik Gymnasium i Sundsvall.

Vill du veta mer, mejla mig på linda@myron.se

Screen Shot 2014-05-16 at 9.36.25 AM
Jag vill bli rik! En föreläsning om stress, hets, förväntningar och jakten på lycka, pengar och framgång.

Den duktiga rollen finns hos många ungdomar! Du ska vara duktig i skolan, populär bland kompisar, få många likes, ha rätt kläder, trending frisyr, balla skor, vara duktig i idrottslaget, gärna bli känd och tjäna en massa pengar. Men kör vi för hårt och med fokus på det som egentligen inte gör oss lyckliga alls riskerar vi att köra i diket, så som både jag och Christian gjorde en gång….

Läs mer om vår föreläsning via Ung Inspiration här.

Vill du veta mer, mejla mig på linda@myron.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *