Linda Myron

bild (85)

Jag föddes i Gävle och levde mina första år på Brynäs. Efter några år hamnade jag och familjen i Norrköping. Tur var väl det! Annars hade nog inte haft en tjugo år lång radiokarriär bakom mig, eller träffat min man, som jag har två härliga ungar tillsammans med.

Hösten 1993 hamnade jag på en lokal radiostation i Norrköping, som hette East FM. Jag var praktikanten som fixade kaffe, satt i repan och spelade in lunchmenyer. Efter tre månader var jag fast anställd och fick en resa för två till London.

Jag har varit programledare, programchef och tf programdirektör för radiostationer som East FM, Vinyl 107, City 106.5, Lugna Favoriter, RIX FM, NRJ, Bandit Rock och Radio 1. Jag har varit projektledare för ett globalt och digitalt radioprojekt hos Widespace.

Idag jobbar jag som föreläsare, utbildare, voiceover och med människor i sorg hos en av Sveriges största begravningsbyråer. Jag och Christian Hedlund utbildar i radio, podcast och röster hos Berghs School of Communication, föreläser om Kommunikation med kropp och röst via talarforumet SAJ, inspirerar ungdomar genom Ung Inspiration och så har vi den gemensamma podcasten Hedlund&Myron.

Allt gott!

Bästa hälsningar,
Linda (linda@myron.se)