Livs och stress-coach

Jag växte upp som en Duktig flicka. Hade höga krav på mig själv. Var aldrig nöjd. Var duktig på att hitta fel på mig själv. Inte lyssna på mig själv, utan köra slut på mig – både energimässigt och mentalt. Till och från hade jag svårt att få luft, upplevde att det svartnade för ögonen och trodde att jag skulle dö. Lärde mig som vuxen att det var panikångestattacker.

När jag var 24 år, så fick jag mitt första chefsjobb. En dag på väg in till jobbet, så försvann synen. Jag hann tänka ”blev jag blind nu” och sedan föll jag handlöst framlänges på tunnelbanan. Skrapade upp ansiktet, slog ut en framtand och trodde att jag skulle kvävas till döds. Det bästa som kunde hända mig. Jag mäter mitt liv före den händelsen och efter. Det blev början för mitt stora intresse för att må bra och leva sitt bästa liv. Jag har provat oändligt med verktyg genom åren och har fastnat för framförallt en viktig pusselbit, som lägger grunden för så mycket. Att leva tillsammans med sitt INRE BARN. Gör du det, så försvinner känslan av tomhet, medkänslan blir naturlig och samma sak med närvaron i nuet.

Om du upplever utmaningar med hjärtklappning (som inte gör ont, utan hjärtat rusar till och från), spänningshuvudvärk, yrsel, svårt att sova, blir lätt irriterad, får ingenting gjort – fast du gör så mycket, håller andan till och från. Då kanske jag kan hjälpa dig. Vill du hitta det där inre barnet och leva som hel vuxen? Vill du ha energi kvar när du kommer hem från jobbet? Vara glad? Känna dig lekfull? Må bra, fast dagarna går upp och ned?

Kontakta mig på linda@myron.se, så börjar vi med en kostnadsfri träff, för att se hur vi går vidare.

Föreläser också, ifall ni vill få lite inspiration på jobbet om stressverktyg.